new_banner

Hold disse trinnene for å pent ordne flaskedrikker i kjøligere hyller

For å pent ordne flaskedrikker i kjøligere hyller, kan du følge disse trinnene:

  1. Grupper etter type: Organiser flaskedrikkene etter type (f.eks. brus, vann, juice) for å gjøre det lettere for kundene å finne det de leter etter.

  2. Ansiktsetiketter utover: Sørg for at alle etikettene på flaskene vender utover, noe som gjør det lettere for kundene å se de tilgjengelige alternativene.

  3. BrukGravity Roller Hylle: Vurder å bruke rullehyllearrangører for å skille forskjellige typer drinker og forhindre at de blandes og skyv flaskedrikker automatisk frem.

  4. FIFO (First In, First Out): Øv på FIFO-metoden, der nyere aksjer plasseres bak eldre aksjer.Dette bidrar til å sikre at eldre produkter selges først, og reduserer sannsynligheten for at varer utløper mens de er i kjøleren.

  5. Lagernivåer: Unngå overbeholdning i hyllene, da dette kan føre til uorganisering og gjøre det vanskeligere for kundene å finne det de vil ha.Husk at overfylling også kan hindre luftsirkulasjonen og kjøleeffektiviteten til kjøleren.

  6. Kontroller og omorganiser regelmessig: Sjekk kjølehyllene med jevne mellomrom for å sikre at drikkene er pent ordnet, og gjør justeringer etter behov for å opprettholde en ryddig og organisert visning.

Ved å følge disse trinnene kan du lage en pent arrangert og visuelt tiltalende visning av flaskedrikker i kjølehyllene, noe som gjør det mer praktisk for kundene å bla gjennom og velge ønsket drikke.

3 (2)

Innleggstid: Mar-05-2024